Wat niet verdwijnt

Donna Leon

Paperback:
20,99
Wat niet verdwijnt
Wat niet verdwijnt

In de pers

'Donna Leon schrijft op niveau. Ze slaagt erin eigentijdse smerigheid decent te presenteren, zonder tekort te doen aan de ernst ervan. Voor alle duidelijkheid: dat gebeurt met spanning, humor en melancholie. [...] Donna Leon draait al een tijdje mee, maar is verre van oudbakken. Dat ze nog maar veel Brunetti–verhalen uit haar pen mag laten vloeien.' Nederlands Dagblad
'Donna Leon levert weer een onderhoudende detective af, met amusant en levendig opgevoerde karakters.' **** VN Detective en Thrillergids 2019

Synopsis

Samenvatting

Wanneer hij tijdens een verhoor onverwacht hardhandig uitvalt naar de verdachte, wordt commissario Guido Brunetti op verlof gestuurd. Er wordt hem opgedragen even rust te nemen, en zijn vrouw Paola stuurt hem naar een villa op Sant’Erasmo, een van de grotere eilanden in de Venetiaanse lagune.
Brunetti brengt er zijn dagen door in een bootje en geniet van de stilte. Alles verloopt volgens plan, tot Davide Casati, de beheerder van de villa, na een heftige storm onverwachts is verdwenen. Niemand weet waar hij is, en zelfs de vrouw die hij in het geheim bezocht, heeft hem sinds de storm niet meer gezien.
Brunetti voelt zich verplicht de verdwijning te onderzoeken, en zet zijn vakantie opzij om uit te vinden wat er gebeurd is met de man die nog maar net een vriend was geworden.

Specificaties

ISBN: 9789403120607
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Donna Leon
Vertaler: Lilian Schreuder
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: Cargo
Verschijningsdatum: 13-09-2018

Specificaties

ISBN: 9789403129303
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Donna Leon
Vertaler: Lilian Schreuder
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: Cargo
Verschijningsdatum: 12-09-2018

Gerelateerde artikelen