sluiten
Op een dag

Op een dag

Bestel:

In de zomer van 1983 gaan zeven schoolvrienden kamperen in een bos. De jongste van het stel is Aurora Jackson; ze is helemaal overdonderd dat ze mee mag. De volgende ochtend worden er maar zes vrienden wakker – Aurora blijkt verdwenen en ondanks de intensieve zoektocht die volgt is er geen spoor van haar te bekennen.
Dertig jaar later worden er in het bos de resten van een lichaam gevonden. Inspecteur Jonah Sheens wordt op de zaak gezet, maar hij twijfelt er niet aan wat hem te wachten staat: Aurora is eindelijk terecht. Hoewel de vrienden altijd hebben beweerd onschuldig te zijn, worden de botten gevonden op een plek die alleen zij kennen. Sheens en zijn team duiken in het oude onderzoek, en komen al snel vreemde tegenstrijdigheden tegen. Het lijkt erop dat de moordenaar altijd dichterbij was dan iedereen dacht.

'Een geweldige thriller over vriendschap en verraad.’ – Nicci French ‘Wat een thriller! Vlijmscherp en onvoorspelbaar.’ – A.J. Finn ‘Geweldig! Een uitmuntende thriller.’ – Marian Keyes ‘Een fantastisch begin van een nieuwe thrillerserie.’ – Publishers Weekly 'Boeiend tot de laatste bladzijde.' – Villa D'Arte 'Gytha Lodge heeft met <&lsquo;>Op een dag</&lsquo;> zeker een goed debuut geschreven waarbij leerpunten zijn voor een vervolg. Ik zal zeker een volgend boek van haar oppakken om te kijken of mijn verwachtingen daarin worden waar gemaakt. Thrillers and More 'De lezer wordt verschillende keren op het verkeerde been gezet. Tot het einde toe houdt de auteur je andacht gevangen en blijft het raden wie de moordenaar is. Knap gedaan! We kijken zeker uit naar deel twee in deze serie.' **** Vrouwenthrillers "Lodge blijkt het nog ingenieuzer in elkaar te hebben gevlochten dan je had kunnen bevroeden, zonder dat de ontknoping geforceerd of onwaarschijnlijk aandoet. Een hele prestatie voor een debutant."

Vrij Nederland

Lees hier een fragment
uit het boek

Download de gratis PDF

Over de auteur

Op een dag

Gytha Lodge studeerde Engels in Cambridge en schreef eerder toneelstukken en prijswinnende games. Op een dag is haar debuut, en de eerste in een serie thrillers met Jonah Sheens als hoofdpersonage....

Meer