Bloedlijn Deel 1
Bloedlijn Deel 1

Synopsis

Samenvatting

Rechercheur Jessica (Jessy) Haider beleeft na de dood van haar zoon perioden van intens verdriet en rouw, maar ook van machteloze woede. Nick werd vermoord door een psychopaat die zij jaren eerder achter de tralies liet verdwijnen en de man lijkt sinds zijn ontsnapping nog maar één doel te hebben: haar leven ruïneren.
Na een gedwongen verlof mag Jessy bewijzen dat ze haar werk weer aan kan. De zestienjarige dochter van een kwekersgezin lijkt zelfmoord te hebben gepleegd. Al snel blijkt dat het meisje alle reden had om te leven en de rechercheur gelooft niet in zelfmoord. Jessy duikt in het leven van het kwekersgezin, maar heeft een verborgen agenda: ze grijpt de zaak aan om de kwelgeest op te sporen die haar zoon vermoordde. Het is het begin van een kat-en-muisspel op leven en dood.

Bloedlijn is het eerste deel in een vijfdelige serie bloedstollende thrillers. Voor deze serie heeft Hartman het personage Jessica Haider in het leven geroepen, een mooie, maar onconventionele rechercheur, die veel weg heeft van Jeff Lindsays Dexter: behalve dat zij moorden geweldsdelicten oplost, laat zij ook een spoor van onopgeloste moordzaken na. De killer die Jessy achter zich aan krijgt, mag erop rekenen dat er wel heel definitief met hem wordt afgerekend…

Specificaties

ISBN: 9789023485254
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Corine Hartman
Prijs: 6,99
Aantal pagina's: 949771
Uitgever: Cargo
Verschijningsdatum: 25-09-2017

Specificaties

ISBN: 9789403130163
NUR: 305
Type: Luisterboek
Auteur(s): Corine Hartman
Voorlezer: Willemijn de Vries
Prijs: 9,99
Duur: 6 uur en 57 minuten
Uitgever: Cargo
Verschijningsdatum: 02-06-2023

Gerelateerde artikelen