Jo Nesbø te gast bij Border Kitchen op 29 oktober

Jo Nesbø (1960) is de succesvolste thrillerauteur van Noorwegen. Zijn werk wordt in meer dan vijftig landen uitgegeven, is meermalen onderscheiden en van verschillende boeken zijn de filmrechten verkocht. Wereldwijd verkocht hij meer dan 45 miljoen exemplaren. Hij schreef naast de wereldberoemde Harry Hole-serie diverse standalone thrillers en de kinderboekenserie ‘Doktor Proktor’. Naast zijn schrijverschap heeft Nesbø succesvolle carrières gehad als profvoetballer, beurshandelaar, musicus (hij is de leadzanger en gitarist in de populaire Noorse band Di Derre), componist en wereldreiziger.

Afgelopen zomer verscheen zijn nieuwste boek ‘Koninkrijk’, dat sindsdien onafgebroken in de Bestseller60 staat.

Speciaal voor de Nederlandse lezers schreef internationaal bestsellerauteur Jo Nesbo in opdracht van CPNB de zinderende thriller De jaloezieman, waarin zijn liefde voor klimmen samenkomt met spanning en romantiek in een Griekse setting.
‘De jaloezieman’ krijg je van 1 tot en met 10 november cadeau in de boekhandel bij besteding van € 15 aan boeken. Voor meer informatie over het evenement kunt u hier klikken.

Gerelateerde artikelen