Koop nu Stad van meisjes met €5 korting met LINDA.

Zomerlezen met LINDA. Lever het pasje van de cover van LINDA. 180 in bij de boekhandel of vul de online code in op Libris.nl en ontvang €5,- korting op Stad van meisjes, of een andere titel.

Deze actie is geldig van 19 juni t/m 11 september 2019 voor afhaalbestellingen en bezorgbestellingen. Vul de kortingscode op het pasje in tijdens het bestelproces in het winkelmandje. Bij afhaalbestellingen lever je je kortingspas in als je het boek komt ophalen.

Wij wensen je veel leesplezier deze zomer!

Stad van meisjes

Stad van meisjes

Elizabeth Gilbert

New York, 1940. De negentienjarige Vivian Morris heeft het eerste jaar van de universiteit niet gehaald, en haar ouders besluiten dat ze bij haar tante in New York moet gaan wonen. Haar tante is de eigenaar van de Lily Playhouse, een roemrucht maar vervallen theater in Manhattan, en Vivian voelt zich meteen thuis in de extravagante en onconventionele wereld van acteurs en showgirls. Ze mag achter de schermen werken en de kostuums ontwerpen, maar als ze een schandaal veroorzaakt staat haar wereld op zijn kop en zal ze pas jaren later alle gevolgen kunnen overzien.

Stad van meisjes is een bijzondere en fonkelende roman over een moedige en tegendraadse jonge vrouw die vecht voor de vrijheid om zichzelf te zijn en om te kiezen voor een liefde die anders is dan anders.

Gerelateerde artikelen