Schipbreuk van een leven

Schipbreuk van een leven is een indrukwekkende roman over de illusies van het leven, en een onvergetelijk verhaal over de gecompliceerde relatie tussen ouders en kinderen.
E-book:
9,99
Schipbreuk van een leven

Synopsis

Samenvatting

Voor een witte vuurtoren, die ooit schepen en zeelui behoedde voor een schipbreuk op de rotsen van het Hellegat, zit Viggo Larssen op een bankje te lezen. Hij zal dadelijk gezelschap krijgen van de vrouw die hem nu gadeslaat vanaf de bosrand, een vrouw die hem van vroeger kent en hem bezoekt om een belangrijke reden. Zij is gestuurd door de Weduwe, moeder van de twee machtigste mannen van het land, die zojuist is verdwenen uit het verzorgingstehuis waar ze woonde. Terwijl het halve land naar haar op zoek is, ontstaat er een voorzichtige vriendschap tussen de twee mensen bij de vuurtoren en komen de oude geheimen die hen verbinden langzaam aan de oppervlakte.

'De Aankondiging kwam tot hem in dromen, terwijl hij sliep, glimlachend in zijn slaap, zoals kinderen dat doen. De vrouw. De zee. De handen. De handen waren naar hem uitgestoken, alsof de vrouw hem naar zich toe wilde trekken.'

Specificaties

ISBN: 9789023499077
NUR: 302
Type: E-book
Auteur(s):
Vertaler: Angélique de Kroon
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 544
Uitgever: Cargo
Verschijningsdatum: 15-06-2016