Playing Big

vind je stem, je boodschap, je missie

Playing Big laat je op een grappige manier zien hoe je naar je innerlijke “mentor” kunt luisteren in plaats van verlamd te raken door zelfkritiek.

E-book:
6,99
Playing Big

Synopsis

Samenvatting

In Playing Big roept Tara Mohr elke vrouw op om zichzelf niet langer klein te houden maar haar ware ambities en motivaties te onderzoeken en te realiseren. Tara’s jarenlange ervaring op het gebied van mindfulness, coaching en welzijn, gecombineerd met diepgaand onderzoek op wetenschappelijk en spiritueel vlak, resulteerde in de ontwikkeling van Playing Big, een baanbrekend leiderschapsprogramma voor vrouwen.
In tien heldere stappen laat Tara Mohr zien hoe je kunt luisteren naar je innerlijke mentor en ze levert realistische en praktische handvatten om zelfkritiek het zwijgen op te leggen en je roeping te ontdekken.

''Je kent die vrouw wel. Een goede vriendin of een collega. Slim en met inzicht. Ze snapt het allemaal: of het nu om het bedrijf gaat, haar gemeenschap, of dingen in het nieuws – ze heeft geweldige ideeën over wat er moet gebeuren. Ze is integer – ze kent geen hebzucht, heeft geen neiging tot corruptie en geen enorme machtshonger. En ze is grappig, hartelijk en betrouwbaar. Als je haar hoort praten, denk je soms: als mensen als zij het nu eens voor het zeggen hadden..

Specificaties

ISBN: 9789023490142
NUR: 770
Type: E-book
Auteur(s): Tara Mohr
Vertaler: Miebeth van Horn
Prijs: 6,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Cargo
Verschijningsdatum: 11-03-2015