Home

Nieuws

 • Thrillerochtend met Donald Nolet en Corine Hartman

  Thrillerochtend met Donald Nolet en Corine Hartman

  Op 21 september van 11.00 tot 13.00 uur presenteert Jaap Jongbloed, als juryvoorzitter van de Gouden Strop 2014, een thrillerochtend in de foyer van de Schouwburg Venray. Jongbloed zal de schrijvers Donald Nolet (winnaar van De Gouden Strop én De Schaduwprijs 2014) en Corine Hartman interviewen. Het publiek kan vragen stellen en boekhandel Van den Munckhof is aanwezig met een boekenstandje. In de pauze is er gelegenheid om boeken te laten signeren. Kaartjes à € 7,50 voor deze thrillerochtend zijn vanaf 25 augustus verkrijgbaar bij de bibliotheken Venray en Horst. Op 21 september zijn de kaartjes ook verkrijgbaar bij de kassa van de schouwburg. Leden van de bibliotheek krijgen op vertoon van de bibliotheekpas € 2,50 korting evenals donateurs van het Literair Café Venray.

 • 7 september: Literaire Thrillersalon op Manuscripta

  Journalisten en auteurs Carla de Jong en Annet de Jong presenteren een speciale editie van hun thrillerrubriek tijdens Manuscripta. Ze interviewen veelvoudig prijswinnaar Tomas Ross en zijn nieuwe pupil, René van Rijckevorsel.

 • Op 9 september verschijnt: <em>De zoon</em>

  Op 9 september verschijnt: De zoon

  Op 9 september a.s. verschijnt De zoon, de nieuwe bestseller van de grootmeester van de Nordic Crime: Jo Nesbø.

 • Welk boek neemt u mee op vakantie?

  Welk boek neemt u mee op vakantie?

  Zoekt u nog een geschikt vakantieboek? Met onze vakantiediagram maakt u de juiste keuze!

 • De officier van Robert Harris VN Thriller van het Jaar

  Elk jaar kiest de redactie van de Vrij Nederland Detective & Thrillergids de beste thriller van het jaar. Dit jaar koos de redactie De officier van Robert Harris.

 • Donald Nolet wint De Gouden Strop én De Schaduwprijs

  Donald Nolet wint De Gouden Strop én De Schaduwprijs

  Versleuteld, het thrillerdebuut van Donald Nolet, is bekroond met zowel De Gouden Strop als De Schaduwprijs! ‘Donald Nolet verbluft met zijn meesterlijk uitgekiende en uitstekend geschreven factionthriller van internationale allure. De jury is absoluut overtuigd van het geweldige talent van deze schrijver die pas aan het begin van zijn carrière staat maar toch een voldragen en heerlijke pageturner heeft geschreven.’ – Uit het Juryrapport van De Gouden Strop