Home

Nieuws

 • <em>Tunis</em> bekroond met De Schaduwprijs

  Tunis bekroond met De Schaduwprijs

  De Schaduwprijs, de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut, werd voor de 20ste keer uitgereikt en ging naar Tunis van TRC-auteur René van Rijckevorsel .

 • Boekpresentatie 'Doodskopvlinder' Ross & Hartman bij Paagman

  Boekpresentatie 'Doodskopvlinder' Ross & Hartman bij Paagman

  Gouden Strop-winnaar Tomas Ross en Hebban Crimezone Award-winnaar Corine Hartman bundelden hun krachten en schreven samen de thriller Doodskopvlinder. In deze thriller gaat een Special Force-team op zoek naar een vermiste Nederlandse NAVO-diplomaat. Tijdens Spannende Zaken bij Paagman wordt het schrijfkoppel kort geïnterviewd door Peter Kuijt. (20.15-20.45 uur, aansluitend signeren Ross en Hartman hun boeken).

 • Corine Hartman & Tomas Ross te gast bij boekhandel Broekhuis, Hengelo

  Corine Hartman & Tomas Ross te gast bij boekhandel Broekhuis, Hengelo

  Boekhandel Broekhuis in Hengelo viert op zondag 31 mei de opening van 'Maand van het Spannende Boek'. Thrillerschrijvers Tomas Ross & Corine Hartman, Marja West, Nicolet Steemers, Tim Notten en Peter Römer zijn te gast in de winkel. Wees welkom!

 • <em>Tunis</em> van René van Rijckevorsel genomineerd

  Tunis van René van Rijckevorsel genomineerd

  Tunis, het thrillerdebuut van Tomas Ross Crime-auteur René van Rijckevorsel is genomineerd voor De Schaduwprijs - de prijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut. De prijs wordt op donderdag 28 mei uitgereikt.

 • Workshop Thrillers schrijven o.l.v. Tomas Ross & Heleen van der Kemp

  Workshop Thrillers schrijven o.l.v. Tomas Ross & Heleen van der Kemp

  Bent u dol op spannende boeken en is schrijven uw hobby? Droomt u er al tijden van om uw manuscript in boekvorm te zien? Twijfelt u over het onderwerp of lukt het maar niet om een goed plot uit te werken? Weet u niet precies hoe u het beste een geschikte uitgever kunt benaderen? Schrijf u dan NU in voor: Workshop Thrillers schrijven onder leiding van Tomas Ross en Heleen van der Kemp. En leer tips en trucs van professionals ten huize van Uitgeverij Cargo │ De Bezige Bij.