Lezersactie: De hemelverdiener van Ayad Akhtar

Lezersactie: <em>De hemelverdiener</em> van Ayad Akhtar

  

Op 1 maart verschijnt De hemelverdiener van Ayad Akhtar. Een groots debuut over een Amerikaans-islamitisch gezin dat worstelt met geloof en trouw, en een plek probeert te vinden tussen twee culturen. De hemelverdiener is nog voor verschijnen aan vele internationale uitgevers verkocht en ook Nederlandse boekhandelaren waren al erg enthousiast:
‎'Een aanrader voor de lezers van Hosseini, maar ook van Potok.' - boekhandel De Drvkkerij
'Wat een prachtig boek. Ik heb het met plezier gelezen en op het laatst zelfs een traantje gelaten. Echt een boek om in de kast te hebben en nog een keer te lezen!' - boekhandel Nauta te Texel
'Een geweldig verhaal dat me meesleept, raakt en de desastreuze gevolgen doet voelen van wraak en de eenzijdige uitleg van de koran.' - boekhandel Bruna te Horst

Lees hier alvast een fragment van De hemelverdiener.

Uitgeverij Cargo stelt vijf leesexemplaren beschikbaar voor enthousiaste lezers die het boek nog vóór de verschijningsdatum willen lezen en beoordelen. Wil jij kans maken op deze bijzondere prijs? Deel ons bericht over deze actie dan op Facebook.

Deze actie is helaas afgelopen. Hieronder vindt u de namen van de winnaars:

Dorine Snoeck
Kees Koetsier
Greetje
Uredise Bruce
Ineke Albers-vdMolen

Zij krijgen het boek z.s.m. toegestuurd. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd wat de winnaars van het boek vonden. Wij vragen hen daarom via social media (Facebook, Twitter e.d.) hun mening over het boek met ons te delen.